Biznis savetodavni odbor


Raymond Flynn, ambasador

Ambasador Flynn se obrazovao na Providence koledžu, gde je bio američki košarkaš; On je služio narodu Messachusetts-a u predstavničkom domu u periodu od 1971 do 1978 i u gradskom savetu Bostona u periodu od 1978 do 1983. Od 1984 do 1993, bio je najpopularniji gradonačelnik u istoriji Bostona. On je, takođe, bio i predsednik američke konferencije u odboru gradonačelnika za gladne i beskućnike.

1993 predsednik Bill Clinton ga je imenovao za ambasadora SAD-a u svetoj stolici. Od završetka njegovog mandata kao ambasadora 1997, on je neumorno radio da ohrabri i podstakne odgovorno državljanstvo kroz nastupe na lokalnim i nacionalnim radio i tv stanicama, i u novinama. Ambassador Flynn je Stemtech-ov savetnik za odnose sa javnošću u pitanjima društvene odgovornosti.

Spencer M. Reese, advokat

Gospodin Reese je diplomirao na Colorado College-u biznis administraciju i radio je u industriji osiguranja pre nego što je pohađao pravo na Washington univerzitetu. Kada je doktorirao, počeo je svoju privatnu praksu u oblasti prava životne sredine i komercijalnih sporova u Boise, IDaho.

Gospodin Reese je član advokatskih komora država Jute, Ajdaha, Kolorada i Mizurija i aktivni član udruženja saveta pravnika direktne prodaje i odbora za odnose u vladi. On je radio kao savetnik u industriji direktne prodaje i savetovao mnoge kompanije u industriji. Gospodin Reese je Stemtech-ov pravni savetnik po pitanjima zakona direktne prodaje i regulaciji udruženja direktne prodaje.

A. Wes Siegner, advokat

Gospodin Siegner je advokat u partnerstvu sa Hyman, Phelps and McNamara, stekao je diplomu na Brown univerzitetu i master diplomu iz biologije na univerzitetu u Minnesoti, pre nego što je diplomirao pravo na Cornell univerzitetu.

Služio je kao pravni savetnik i portparol za odnose sa javnošću za dodatke ishrani u strukovnom udruženju i kao registrovani lobista za federalna i državna zakonodavna pitanja. Gospodin Siegner je Stemtech-ov pravni savetnik za FDA (hrana i lekovi) i FTC (omiljeni komentari) pitanja usklađenosti